Kemetodd !

Big hello to all stalkers ! Happy Deepavali , to a big whole people especially for Indian . Nape mesty sekolahh tady hahh ? Okayy , tape tape . Tarik nafas utk memulakan cerita yeahh . Hehhh ;P
Tady sekolah andd ta belaja . Baguss ! then , jadi bahan kat sekolahh . Liyana, Anis, Salma, Ilyana . Jahad tahuu korang . Semua aku jea yg kenaa . Tapi tape aku happy tengok korang happy . And and and, bebudak laki 2Z jahadd gilagilaa plus Ammar ng Waffiy . err , Ta payah aa nk kacau aku lgii duh . Bebaek aku ta hot jadii HOT . Apee sehh korang cakap ? ta paham ape kait nyea bob uhh ? err , kacak-ta kacak . aku tetap tanak lha duhh . JAHADD . Tape tape , satu hari nanti aku sumpa jadi *kodok hijauu* itu cegu Habsah ajar . Hahah =D
Azha-org tua-hensem-tak-hensem . Menggedik Azha depan gf kemetott dia tho . Okayy , aku suka tengok Liyana ng Ilyana cari pasall ng jantan uhh . Hahah, bengang muka diaa . Tho lahh selalu bengangkan aku . Amek kau tady . Yess , dah lha ta blaja balek cepat pulakk tho . Anis date depan kelas tanak malu pulakk . Bebudak laki tengokkan jea . Lelagi Sapeq . Suka ehh kau Anis . Sama padan Ketot ng Kemetott . Sesuaii , awww ! Liyana ng Isma tergedikk sikit dekat depan , nak tengok _______ lha katakan . Okayy , tapi tape , aku join sekali .
Tgok Omas *bukan nama sebenar* *bibir tanak besar lagii* ng balak mane tahh . Gossip gossip
kejap lepas tho , ada sorang budak ter-berhenti kat depan kelas, and aku ter-tengok dia pulakk . *terberhenti ehh ? bagus lha tho . cegu sape ajar ? * Adoiiyy . Bengang setelah sekian lama berdiam diri tidak bertanya khabar . and aku Gedik sikit tady . Sikit jea .
Okayy , dah penat nak type . Tengkuk aku dah nak patah . And first tyme type entry tengah pagiimalam buta . Saya ngaku, saya Budak Jakonn . Hahah, Sakaiii ! Dah jam pukul 2am . Aku nak dating ng Boyfriend akuu , rilexss aa . Ta yah jeles . Alahh , setakat dating ng Barney . Hahah , *ehh dah hembus nafas anda, nanti mati kang aku yg susah, mati kodok pulak uhh* *tak habis2 ng kodok belaan cegu Habsah*

Thank you for reading :)

4 comments:

  1. ha'ah , aku suka jugakkk <3 <3

    ReplyDelete
  2. haha time tuhh ammar selalu tengokkan aku :)

    ReplyDelete
  3. lu jelous dgn gua ken ? hahhha , tape kan dah jadi wife AmmarNabil <3

    ReplyDelete

Awak, cakap baik-baik boleh kaaan? Thank you*

All Rights Reserved | Nur Haziqah Izzati's